SHINY GARAGE NUMEROT ?

Kaikki Shiny Garage tuotteet on numeroitu tehtäväalueensa mukaisesti. Jos sinulla on kaksi eri tuotetta, käytä ensin pienempi numeroista.
Kerromme mihin luokkiin numerot kuuluvat, ja tämä toimii sinulle oppaana täydelliseen autonhoitoon.


Esipesu/yleispesu on tärkein vaihe.  Näin tehdessäsi irrotat karkeat likahiukkaset, jotta maalinvauriot (naarmut) vältetään päältäpesussa.


Perusteellinen syväpuhdistus, esim. pien ,mahlan, raudan, ruosteen ja muiden piintyneiden epäpuhtauksien poistoon. Tärkeä vaihe mm. ennen vahausta ja mikäli pesu ei ole ollut riittävän säännöllistä esim.talven jälkeen. Ihanteelliset puhdistusaineet joilla valmistellaan pinnat varsinaista pesua varten.


Peruspesu on tärkeä luokka onnistuneen lopputuloksen kannalta. Täältä
löytyy erilaiset shampoot, jotka takaavat parhaan mahdollisen
puhdistustehon, on kyseessä sitten ylläpito tai perusteellisempi pesu.


Maalipinnan suojaus pitkällä aikavälillä, suojaa mm. UV-säteiltä ja lian tarttumiselta. Lisäksi se auttaa sinua poistamaan uutta likaa helpommin.


Vanteille,renkaille ja ulkoisille kumi/muoviosille meillä on oma luokka. Täältä löydät esipesu-, puhdistus-, suojaus- ja hoitoaineet..


Sisätilojen puhdistus, hoito ja suojaus aineet. Mm verhoilun, nahan ja ikkunoiden käsittelyyn. Shiny Garagen ilmanraikastimet tarjoavat myös miellyttävän tuoksun!


Tarvikkeet. Saat parhaan mahdollisen tuloksen lisävarusteillamme, jotka sopivat täydellisesti Shiny Garage tuotteiden kanssa. Löydät liinat, applikaattorit, harjat, pesuastiat ja paljon muuta.


Tuotesarjat . Helppo tapa tutustua tuotteisiimme, kokeile sarjoja esim. Starter Kit sopii aloittelijoille autonhoitoon ja Leather Kit on täydellinen pakkaus auton sisätilojen käsittelyyn.


Tähän luokkaan kuuluvat oheistuotteet jotka tuovat esille Shiny Garagea.