SHINY GARAGE EXTREME WEAR WAX

29,90  sis. alv. 24%

Shiny Garage Extreme Wear Wax on korkealuokkaisten synteettisten vahojen yhdistelmä, joka antaa ajoneuvon maalipinnalle loiston, kestävyyden ja hydrofobisuuden. Extreme Wear Wax kestää sääolosuhteita, kuten happosateita, UV-säteilyä tai korkeita lämpötiloja. Mahdollistaa erinomaisen loistavan ja viimeistellyn pinnan. Tuoksuna miellyttävä kaneli. Synteettisten vahojen lisäksi Extreme Wear Wax sisältää myös piidioksidia, joka takaa kestävyyden ja hydrofobisuuden. Tämän seurauksena vahamme on erittäin kestävä autopesuille ja vahvoille puhdistusaineille, joten vahamme kestää kahdella käsittelykerroksella jopa 6 kuukautta! Käytettäessä  pH-neutraaleja tuotteita, vahamme suojaa kauemmin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG13.18200 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

SHINY GARAGE EXTREME WEAR WAX
Shiny Garage Extreme Wear Wax on korkealuokkaisten synteettisten vahojen yhdistelmä, joka antaa ajoneuvon maalipinnalle loiston, kestävyyden ja hydrofobisuuden. Extreme Wear Wax kestää sääolosuhteita, kuten happosateita, UV-säteilyä tai korkeita lämpötiloja. Mahdollistaa erinomaisen loistavan ja viimeistellyn pinnan. Tuoksuna miellyttävä kaneli. Synteettisten vahojen lisäksi Extreme Wear Wax sisältää myös piidioksiidia, joka takaa kestävyyden ja hydrofobisuuden. Tämän seurauksena vahamme on erittäin kestävä autopesuille ja vahvoille puhdistusaineille, joten vahamme kestää kahdella käsittelykerroksella jopa 6 kuukautta! Käytettäessä  pH-neutraaleja tuotteita, vahamme suojaa kauemmin.
KÄYTTÖ
• Valmistele ajoneuvon maalipinta Pure Paint Cleaner – aineella
• Levitä ohut kerros Extreme Wear Wax viileälle maalille, osio kerrallaan.
• Anna vaikuttaa noin 1-3 minuuttia
• Kiillota esim. Shiny Garage Premium mikrokuitu liinalla.
• Paremman vaikutuksen aikaansaamiseksi: toinen käsittely Extreme Wear Waxia noin 1-2 tunnin kuluttua, toista vaiheet
• Huomautus: Älä levitä kuumalle maalipinnalle suorassa auringonvalossa, eikä ennen pinnan kunnollista puhdistusta (suositus: Pure Paint Cleaner). Mikäli käyttö virheellistä, esim. liian myöhään kiillotus tai kuumalle pinnalle, niin käytä Shiny Garage Quick Detail Spray ja puhdista se mikrokuituliinalla.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg

Turvallisuus

P301 + P310 Jos ainetta on nielty: Ota välittömästi yhteys myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin.
P331: Älä oksennuta.
P405: Säilytä lukittuna.
EUH066: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.

Varoitukset

GHS08 Vaara tai varoitus
Systeemiset terveysvaarat
H304: Voi olla hengenvaarallinen nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.

Käyttöturvallisuustiedote

Tiedote tulossa.