SHINY GARAGE STARTER KIT

79,90  sis. alv. 24%

Soveltuu aloittelijoille sekä autohoidon ammattilaisille. Tarjoaa ihanteellisen perustan autosi täydelliseen hoitoon.  Sarja sisältää yli 10 tuotetta vertaansa vailla olevassa hinta-laatusuhteessa. Täydellinen tapahtumiin, automiitteihin tai lahjaksi !

Tuote on varastossamme. Toimitus heti.

Kuvaus

SHINY GARAGE STARTER KIT

Soveltuu aloittelijoille sekä autohoidon ammattilaisille. Tarjoaa ihanteellisen perustan autosi täydelliseen hoitoon.  Sarja sisältää yli 10 tuotetta vertaansa vailla olevassa hinta-laatusuhteessa. Täydellinen tapahtumiin, automiitteihin tai lahjaksi!

SISÄLTÄÄ

  • 1x Sleek Premium Shampoo 500ml, jossa vahva vaahto ja erittäin hyvät liuku- ja puhdistusominaisuudet sekä miellyttävä tuoksu.
  • 1x Morning Dew QD & Wax 500ml, sisältäen vahaa. Virkistää maalia, poistaa kevyitä lika- ja vesivärjäyksiä. Tasoittaa pintaa ja tarjoaa hämmästyttävän syvän kiillon.
  • 1x Back2Black Polymer Tire Dressing 500ml, hydrofobinen rengas- ja muovihoito, joka perustuu silikoneihin, polymeereihin ja nanohiukkasiin. Tuloksena on vettä hylkivä satiinipinta.
  • 1x Perfect Glass Cleaner 500ml, tehokas lasinpuhdistusaine. Soveltuu ajoneuvon sisä- ja ulkotiloissa.
  • 1x Monster Wheel Cleaner Plus 500ml, geelimäinen vannepesuaine kaikentyyppisille vanteille. Lika ja jarrupöly poistetaan turvallisesti mutta tehokkaasti. Tuote sisältää tehokkaan punertavan indikaattorivärin
  • 1x Satin Interior Plastic Dressing 500ml, hoitoaine sisätilojen muoviosille. Jättää miellyttävän tuoksun sekä satiinisen lopputuloksen, UV-suojan ja antistaattisen pinnan.
  • 1x Extreme Drying Towel, iso kuivausliina, jonka mitat ovat 90 cm x 60 cm ja 550 g / m2. “Twisted Loop” -teknologian ansiosta se sopii erinomaisesti ajoneuvon kuivaamiseen pesun jälkeen.
  • 3x sininen mikrokuituliina, jossa on lyhyet silmukat ja 300 g paino. Ihanteellinen vahan poistamiseen, yksityiskohtien käsittelyyn tai sisätilojen puhdistukseen. Koko on 40 x 40 cm.
  • 1x Bi-Color ApplikaattoriShiny Garage -rengashoitotuotteiden levittämiseen. Voidaan käyttää yhdessä Back2Black Tire Dressingin, Coco Tire Boosterin ja muiden kanssa.
  • 1x Pehmeä mikrokuitu-applikaattori erilaisiin sisä- ja ulkotuotteisiin.

Lisätiedot

Paino 4.0 kg

Turvallisuus

P280: Käytä suojakäsineitä / suojavaatetusta / silmiensuojainta / kasvonsuojainta.
P301 + P330 + P331 Nieltynä: huuhtele suu. Älä oksennuta.
P303 + 361 + P353 Jos iho (tai hiukset): Poista saastunut vaatetus välittömästi tai poista se välittömästi. Pese iho vedellä / suihkulla.
P305 + P351 + P338 Roiskeet silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit. Huuhtele uudelleen vedellä. 
P310: Soita myrkytyskeskukseen välittömästi / Lääkärille
P405: Pidä lukittuna

 

Varoitukset

GHS05 Vaara tai varoitus
Syövyttävä jne. Cat

GHS07Varoitus Myrkyllinen Cat. 4 (Haitallinen)
Syövyttävä tai ärsyttävä.
H302 Haitallista nieltynä.
H314 Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmävaurioita.